Yeni Akit’ten iğrenç bir haber daha: ‘CHP homoların hamiliğini yapıyor’

Yeni Akit’ten iğrenç bir haber daha: ‘CHP homoların hamiliğini yapıyor’

Yeni Akit’ten iğrenç bir haber daha: ‘CHP homoların hamiliğini yapıyor’

İslamcı gazete Yeni Akit, yayın hayatları boyunca çok sayıda imza attıkları düzeysizliklere bir yenisini daha ekledi.  Yeni Akit’te Harun Sekmen imzasıyla yayınlanan haber, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ederken, başta LGBTİ yurttaşlar olmak üzere toplumun önemli kısmını kullandıkları nefret söylemiyle hedefe oturttu.

CHP’li kimi belediyelerin, “17 Mayıs Uluslararası Homofobi, Bifobi ve Transfobi Karşıtı Günü” sebebiyle düzenledikleri kültürel etkinlikleri ve sosyal medya paylaşımlarını sanki bir suçmuşçasına haberleştiren Yeni Akit, söz konusu etkinliklerin, CHP’li belediyeler tarafından kasıtlı bir şekilde Ramazan ayına denk getirdiklerini iddia etti. Halbuki bugün, “farkındalık ve bilinç yaratmak” amacıyla uluslararası bir şekilde gündeme gelen bir gün.

“RAMAZAN’DA HOMO GÜNÜ KUTLADILAR!”

Harun Sekmen isimli gericinin skandalları bu cahilliğiyle de bitmedi. CHP’yi, “sapkınlığın ne ahlaksızlığın meşrulaştırıldığı LGBTİ etkinliklerinin hamiliğini kimseye bırakmayan” parti olarak tanımlayan Harun Sekmen, CHP’li belediyelerin kaynaklarını “homoseksüel sapkınlara peşkeş çekmek”le itham etti. Haberde CHP’yi “homoların hamiliğini yapmakla” tanımlayan gerici, söz konusu günle ilgili sosyal medya üzerinden paylaşım yapan CHP’li belediyeleri de sanki bir suç işlemişler gibi teşhir etti.