Yavuz Bingöl: Hülya Koçyiğit'e katılıyorum, Türkiye fazla özgür

AKP'li Yavuz Bingöl, katıldığı televizyon programında iktidar propagandasına 'yeni soluk' getirdi.

Yavuz Bingöl: Hülya Koçyiğit'e katılıyorum, Türkiye fazla özgür

AKP’li Yavuz Bingöl, katıldığı televizyon programında AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a övgüler yağdırırken, muhalefeti suçlamayı ihmal etmedi.

Bingöl, AKP’li Hülya Koçyiğit’in “Bu ülkede bence kimse baskı altında değil, herkes fazla özgür yaptıklarından dolayı herkes bir gün Erdoğan’ı takdir edecek” sözleri için “Fazla özgür sözlerine katılıyorum. Diktatör dediğiniz insana her şeyi söyleyebiliyor, konuşabiliyorsunuz. Bizim bir tane devletimiz var. Kültür Sanat Ödül Töreni var, onu almaya gelen insana ağza alınmayacak şeyler söyleniyor. Bu kişilerin insan olduğundan bile şüpheliyim” diye konuştu.

DEVLETE HAKSIZLIK EDİLİYORMUŞ

Bingöl, “Bence devlete ve ülkeye haksızlık yapan bir toplum var. Eskiden devlet millete haksızlık ediyordu şimdi millet devlete haksızlık ediyor. Memlekete, ülkeye sahip çıkmak gerekiyor” ifadesini kullandı.

YANDAŞLIĞA YENİ TANIM GETİRDİ

AKP’li Bingöl’e programda “Yandaş mısınız?” sorusu da yöneltildi. Bingöl ise yanıtında “Tabii ki değilim ben uyumlu bir insanım. Günümüzde uyumlu olursanız adınız yandaş oluyor, diyalog kurarsanız adınız yandaş oluyor” ifadelerini kullandı.