Yavuz Bingöl bu kez 'müjde' verdi

Solcu geçmişini inkar etmek için türlü yollarla AKP'yi öven, Erdoğan'ı yerlere göklere sığdıramayan AKP'nin kadrolu şarkıcısı Yavuz Bingöl, bu kez müjdeli bir haberle gündeme geldi.

Yavuz Bingöl bu kez 'müjde' verdi

Solcu geçmişini inkar etmek için türlü yollarla AKP’yi öven, Erdoğan’ı yerlere göklere sığdıramayan AKP’nin kadrolu şarkıcısı Yavuz Bingöl, bu kez müjdeli bir haberle gündeme geldi.

Yavuz Bingöl, Posta Gazetesi‘ne verdiği bir röportajla kamuoyunu meşgul etmeyi yine başarmış,  ‘Ben Manav Mehmet değilim, bilinçli bir seçmenim’ cümlesiyle beraber tepkileri üzerine çekmişti. Gazeteye verdiği röportajın çarpıtıldığını savunan Bingöl, röportaja açıklık getirmeye çalışırken bir de müjde verdi: “Bu vesile ile artık canlı yayınlar haricinde gazetelere ve TV’lere röportaj yapmama kararı almış bulunuyorum.”

Yavuz Bingöl, Erdoğan’a hayranlık haberleriyle sık sık gündemi meşgul ediyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Berkin Elvan’ın annesini yuhalatmasını bile ‘insani birşey’ diye savunarak değme yandaşlara taş çıkartmış, Erdoğan’a da bir şarkı yazmıştı. Kumar fotoğraflarıyla da gündeme gelen Yavuz Bingöl, Türkiye halkının ‘yere tükürme özgürlüğü’ hatırlatmasıyla AKP Türkiyesi övgülerinde arşa ulaşmış, sonuna kadar Erdoğan’cı olduğunu hatta Erdoğan’cının feriştahı olduğunu da dile getirmişti.

Posta Gazetesi röportajında solcuları da hedef almayı ihmal etmeyen Bingöl’ün müjdeli açıklamasındaki ilgili bölüm ise şöyle: “Beni sevenler, tanıyanlar bilir. Yavuz Bingöl olmam bir tesadüf değil. Bilgi, birikim, üretkenlik ve en önemlisi halkın arasında yıllar süren bir mücadele sonunda bu noktaya geldim. Yine beni tanıyanlar çok iyi bilir, hayat felsefem, dünya görüşüm ve aile terbiyem hiçbir insanı ve mesleği hor görmeye ve aşağılamaya müsaade etmez.

Bu vesile ile artık canlı yayınlar haricinde gazetelere ve TV’lere röportaj yapmama kararı almış bulunuyorum. Ülkesi ve milleti için çalışmaya, üretmeye devam eden bir sanatçı olarak elimden gelen mücadeleyi vermeye devam edeceğimi kamuoyuna sevgi saygılarımla bildiriyorum.”