"Yarın 3. sayfa haberi" diye yazıp intihar etti

İzmir'de bunalıma giren şahıs, tabancayla intihar ederek yaşamına son verdi. İntiharından önce sosyal medya adresinden paylaşım yaptı.

Olay bu akşam saat 21:00 sıralarında Tire’ye bağlı Büyükkale Köyü’nde meydana geldi. Onur Merhan isimli şahıs, geçirdiği bunalım sonucu tabancayla intihar etti.

Tire Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışan Onur Merhan’ın iddiaya göre ailevi problemleri vardı. Akşam saatlerinde Büyükkale Köyü’nde Arnavut Yolu Mevkii’nde amcasına ait bir bahçe evine gelen Onur Merhan, burada eşinin de bulunduğu bazı aile fertlerinin yanında, elindeki tabancayı başına dayadı ve ateş etti.

Olay yerinde hayatını kaybeden Merhan’ın yakınları ve akrabaları sinir krizi geçirdi.

FACEBOOK’TAN YAZDI

Onur Merhan’ın, intiharının sinyalini sosyal medya üzerinden verdiği ortaya çıktı. Genç adam, intiharından yaklaşık 1 saat önce facebook hesabından “Kafam gövdeme ağır geliyor artık…” şeklinde bir paylaşım yaptı. Daha sonra paylaştığı bir fotoğrafa ise “Winter is night yarın 3. Sayfa haberi…” yazdı. Merhan, bunları yazdıktan bir süre sonra Büyükkale’de intihar ederek yaşamına son verdi.

Çevresi tarafından oldukça sevilen biri olan Onur Merhan’ın ölüm haberi sevenlerini yasa boğarken, Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.