Yandaş yandaşı beğenmiyor: Ahmet Hakan’dan Yavuz Bingöl’e Aysun Kayacı benzetmesi

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bugün yayımlanan köşe yazısında Yavuz Bingöl’e tepkilerini belirtti...

Yandaş yandaşı beğenmiyor: Ahmet Hakan’dan Yavuz Bingöl’e Aysun Kayacı benzetmesi

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bugün yayımlanan köşe yazısında Yavuz Bingöl’e tepkilerini belirtti. “Aysun Kayacı olmayı bile göze alabilecek durumda” diyerek benzetmede bulunan Hakan, Bingöl’ün dikkat çekmeye çalıştığını öne sürdü.

Sık sık iktidara yakın söylemleriyle gündeme gelen Ahmet Hakan bugün yayımlanan “Yavuz Bingöl’le ilgili vardığım yedi kanaat” başlıklı yazısında, Bingöl’e Aysun Kayacı benzetmesinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde “ben manav Mehmet Efendi değilim, ben bilinçli seçmenim” sözleriyle gündeme gelen Yavuz Bingöl ile ilgili kaleme aldığı yazısında Ahmet Hakan, “Kendisine gösterilen tepki ne kadar büyükse, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından o kadar çok sevileceğini düşündüğüne kalıbımı basarım” ifadelerinde bulundu.

“Aysun Kayacı olmayı bile göze alabilecek durumda”

“Sırf dikkat çekmek için ‘Ben manav Mehmet Efendi değilim, ben bilinçli seçmenim’ falan diyerek Aysun Kayacı olmayı bile göze alabilecek durumda” sözleriyle tepkisini gösteren Hakan, Bingöl’ün solcuların damarına bastıkça yaşam enerjisi aldığını, sosyal medyadaki öfke dolu mesajlardan, belirli bir haz duygusu yaşadığını ifade etti.

Aysun Kayacı, katıldığı bir programda “Ben vergi veriyorum niye vergisini vermeyen, çok özür dilerim herkes üstüme gelecek ama kalıp olarak söylüyorum, dağdaki çobanla benim oyum eşit mesela” demiş, kamuoyunda büyük tepki çekmişti.