VİDEO | TRT Çocuk'ta skandal görüntüler

TRT Çocuk akıl almaz bir rezalete imza attı!

VİDEO | TRT Çocuk'ta skandal görüntüler

TRT’nin ‘çocuk’ kanalı, yayınladığı bir çizgi filmde iğrenç görüntülere yer vererek yeni bir skandala imza attı. ‘Devlet televizyonu’ TRT’nin çocuklara özgü yayınlar yapma misyonuyla açtığını iddia ettiği TRT Çocuk kanalının yayınladığı bu görüntüler bir kez daha “pes!” dedirtti.

Sözde çizgi filmde kadın karakter yağmur altında ıssız olduğu gözlenen bir ormanda ilerlerken, bir başka “erkek karakter” ıssız ormanda bir eşek ile ‘cinsel münasebet’te bulunurken görüntüleniyor. Bu anlar ise saniyelerce yayınlanıyor.

Rahatsız edici bu görüntülerden dolayı Gazete Manifesto olarak okurlarımıza büyük bir özrü borç bilirken, TRT’deki sonu gelmeyen bu pespayelikler için de “artık yeter!” diyoruz.

TRT Çocuk kanalı, daha önce yayınladığı bir çizgi filmde, bir kötü adam karakterinin çocuklara yapacaklarının not alındığı listenin altına “Gazi Mustafa Kemal” imzası atmıştı. Aynı TRT daha önce yayınladığı ‘Terminatör: Genesis’ isimli filmde, giyinen bir kadın karakterin duvara düşen gölgesini ise buzlamıştı.

‘Kamu yayıncısı’ TRT’nin Genel Müdürü İbrahim Eren, Eurovision şarkı yarışmasını yayınlamama gerekçesi olarak ‘çocuklara dönük hassasiyetlerini’ göstermiş ve “Kamu yayıncısı olarak, Avusturyalı birinci olan sakallı, etekli, cinsiyet kabul etmeyen, herhangi bir cinsiyeti olduğunu söylemeyen, ‘Aynı anda hem erkeğim hem kadınım’ diyen birini saat 21.00’de, çocukların seyrettiği bir zamanda ben canlı yayımlayamam ki” demişti.

TRT son skandalı ile eski hatalarına rahmet okuttu.