VİDEO | Suruç'taki saldırıdan görüntüler ortaya çıktı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AKP milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın 'seçim ziyareti' sırasında çıkan ve 4 kişinin öldürüldüğü olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

VİDEO | Suruç'taki saldırıdan görüntüler ortaya çıktı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki 4 kişinin hayatını kaybettiği saldırının başlamasına neden olduğu belirtilen olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Bayram öncesi yaşanan ve  karşıklı silahların konuştuğu olaya ilişkin kayıtlarda, seçim çalışmalarını yürüten AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile AKP Suruç İlçe Başkanı Naif Bülbül ve beraberindekilerin kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulunurken bir mağazaya girdiği görülüyor.

Mağazada bulunanlara selam veren Yıldız, iş yeri sahibi ile tokalaştıktan sonra sohbet etmeye çalışıyor.

Anadolu Ajansı’nın (AA) yayınladığı güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, milletvekili Yıldız’ın dışarı çıkmasının ardından beraberindeki kişileri mağazada bulunan bir kişi iterek dışarı çıkarmaya çalışıyor.

Mağazada bulunan bir kişinin de söz konusu kişiye müdahale ettiği görülüyor. Bunun ardından sözlü tartışma bir süre sonra karşılıklı itiş kakışa, ardından kavgaya dönüşüyor.

 

http://gazetemanifesto.com/2018/06/17/hdp-surucla-ilgili-on-raporunu-acikladi/

http://gazetemanifesto.com/2018/06/18/suructa-ogullari-ve-esi-oldurulen-emine-senyasar-konustu/