VİDEO | Kuran'ı öpüp soyguna devam ettiler

Kadıköy'de yaşanan bir hırsızlık olayında zanlılardan birisi bulduğu Kuran'ı öpüp işine devam etti.

VİDEO | Kuran'ı öpüp soyguna devam ettiler

İstanbul Kadıköy’de Pazar günü akşamı yaşanan hırsızlık gündem oldu. Girdiği işyerinde dolapları karıştırırken bir bulduğu Kuran’ı öperek başına koyan zanlı, ardından hırsızlığa devam etti.

Kadıköy’de bir iş adamına ait inşaat ve gayrimenkul şirketine hırsız girdi.  Yaşanan hırsızlık olayı polis tarafından incelenirken, olayın 3 kişi tarafından gerçekleştirildiği güvenlik kameralarından tespit edildi.

Güvenlik kameralarını izleyen iş yeri sahibi gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Görüntülerde elektronik kepengi elleri ile zorlayarak ana hırsızlar, hızla ofise giriyor. İlk giren hırsız, ilk etapta masanın üzerinde bulunan bir cep telefonunu cebine koyuyor. Daha sonra ofisin arkasındaki Mustafa Şahin’in odasına geçen hırsızlar, odayı karıştırmaya başlıyor. Masanın çekmecelerini karıştıran zanlılardan bir tanesi, çelik kasanın yanında bulunan dolapta bir Kuran kitabını görüyor. Kuran’ı eline alarak öpen ve alnına koyan zanlı, ardından hırsızlığa devam ediyor. Zanlılar daha sonra buldukları anahtarla çelik kasayı açıyor ve çek ve senet gibi değerli evrakları alarak dışarı çıkıyor.

İşte o görüntüler: