VİDEO | Kadın Doktora Tekme Tokat Saldırı! “O doktoru öldüreceğim!”

İstanbul'da Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi çocuk bölümünde kadın doktora saldırı kameralarda.

VİDEO | Kadın Doktora Tekme Tokat Saldırı! “O doktoru öldüreceğim!”

Dün gece İstanbul’da Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi çocuk bölümünde meydana gelen akıl almaz bir sağlıkta şiddet olayı daha yaşandı. İddialara göre sırasını beklemeden çocuğunu muayene ettirmek isteyen bir baba, doktorun sıraya girin uyarısı üzerine önce kadın doktora tehditler savurdu, ardından kadın doktora tekme tokat saldırdı. Saldırganın, güvenlik görevlileri tarafından güçlükle etkisiz hale getirildiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay dün gece Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin çocuk bölümünde gerçekleşti. Başka bir çocuk hastasını muayene eden kadın doktora, kendi çocuğunun hasta olduğunu söyleyen baba doktorun odasına girdi. Kadın doktor, muayenesi bittikten sonra çocuğuna bakacağını söylediğinde saldırgan hasta yakını, kadın doktora önce tehditler savurdu, ardından ise tekme tokat saldırdı.

“KAFASINA SIKACAKSIN BUNLARIN!”

Görgü tanıklarının iddiasına göre kadın doktora, “Kafasına sıkacaksın” bunların diyerek tekmeyle saldıran şahsa hastanenin güvenlik görevlileri müdahale etti. 5 güvenlik ve bir polis memurunun müdahalesiyle ellerinden kelepçelenerek zor etkisiz hale getirilen saldırgan, tehditlerine devam ederek, “O doktoru öldüreceğim!” diye bağırdı.

O vahim anlar ise cep telefonu kameralarına böyle yansıdı.