VİDEO | Erdoğan bakın kimi başkan yapmış: Buranın vatandaşından bir b.k olmaz

Erdoğan'ın kongre için geldiği Beykoz 'yuh'lamayla karşılaşmasına neden olan AKP'li belediye başkanının Beykozlular için daha önce sarfettiği skandal sözler gündem oldu...

VİDEO | Erdoğan bakın kimi başkan yapmış: Buranın vatandaşından bir b.k olmaz

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde partisinin ilçe kongresi için gittiği Beykoz’da ‘kötü bir sürpriz’le karşılaştığı ortaya çıkmıştı. Kongre öncesi yaptığı mitingdeki konuşması sırasında, ilçenin AKP’li belediye başkanını yanına çağıran Erdoğan, alandan gelen ‘yuh’ sesleri üzerine tepkileri belediye başkanından aldığı cevaplarla dindirmeye çalışmıştı.

Bir okurumuzun ulaştırdığı ve televizyon kanallarının yayınlamadığı görüntüleri kamuoyu ilk olarak Manifesto‘dan izledi ve olay kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

AKP’nin İstanbul seçmenindeki durumunun ‘iyiye gitmediği’ yorumlarına neden olan görüntüler konuşulmaya devam ederken, ‘yuh’ seslerinin yöneltiği isim olan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in geçmişte sarfettiği skandal sözler de gündem oldu.

Çelikbilek, bir buçuk yıldır paralarını alamayan Beykozspor oyuncularının parasal yardım isteğine yanıt verirken “Yaaa işin doğrusu, bişey söyleyim mi? Beykoz’dakilerden bir b..k olmaz, Beykoz’un vatandaşlarından bir b..k olmaz” ifadelerini kullanıyor.

İşte skandal görüntü: