VİDEO | Erdoğan Bismarck'tan Almanca alıntı yaparsa...

Erdoğan Almanya ziyareti kapsamında, Berlin’de onuruna verilen akşam yemeği konuşmasını Bismarck’tan Almanca alıntı yaparak bitirdi. Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier’in eleştirel konuşmasına cevaben yaptığı konuşmasını, Bismarck’ın bir sözünü Almanca olarak kağıttan okuyarak bitirdi. Erdoğan önce Türkçe olarak “Türklerin ve Almanların birbirlerine sevgileri hiçbir zaman sarsılmayacak kadar köklüdür” dedi, ardından ise Almanca karşılığı “Die Liebe der Türken... View Article

VİDEO | Erdoğan Bismarck'tan Almanca alıntı yaparsa...

Erdoğan Almanya ziyareti kapsamında, Berlin’de onuruna verilen akşam yemeği konuşmasını Bismarck’tan Almanca alıntı yaparak bitirdi.

Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier’in eleştirel konuşmasına cevaben yaptığı konuşmasını, Bismarck’ın bir sözünü Almanca olarak kağıttan okuyarak bitirdi.

Erdoğan önce Türkçe olarak “Türklerin ve Almanların birbirlerine sevgileri hiçbir zaman sarsılmayacak kadar köklüdür” dedi, ardından ise Almanca karşılığı “Die Liebe der Türken und Deutschen zueinander ist so alt, dass sie niemals zerbrechen wird” cümlesini kağıttan okudu. Erdoğan, “Birkaç dakikalık Almanca bu kadar” demeyi de ihmal etmedi.

İşte o görüntüler: