VİDEO | Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı

'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın lüks yaşamına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

VİDEO | Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Çiftlik Bank ile 80 bin kişiden dolandırdığı 500 milyon TL’nin üzerinde parayla yurtdışına kaçan ve ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın lüks yaşamına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Dubai’de bir kadınla lüks bir mekanda görüntülenen Aydın’ın 90 bin lira hesap ödediği öğrenildi.

Mobil oyun oynayarak para kazanma vaadiyle yola çıkan ve kısa sürede çok sayıda üye toplayan sanal saadet zinciri ‘Çiftlik Bank’ın Uruguay’a kaçtığı öne sürülen firari CEO’su Mehmet Aydın’ın dolandırdığı paraları nasıl harcadığını gösteren yeni görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde, Dubai’nin en lüks mekanlarından birinde görülen Aydın’ın yanında bir kadın olduğu ve garsonların kendileriyle özel olarak ilgilendiği görülüyor. Garsonların sunduğu içkiyi içen Aydın ve beraberindeki kadının, oldukça keyifli oldukları görüntülere yansıyor. Aydın’ın masada toplam 90 bin TL’ye tekabül eden, 30 bin dirhem hesap, 20 bin dirhem bahşiş ödemesi yaptığı öğrenildi.

Ortaya çıkan bir diğer görüntü ise, şirketin paraları kaçırdığı ilk yer olarak düşünülen Kuzey Kıbrıs’tan. Firari CEO’nun kaçtığı ilk günlere ait olduğu ait olduğu öğrenilen görüntülerde Mehmet Aydın, Kuzey Kıbrıs’ın en büyük kumarhanelerinden birinde poker oynuyor.