VİDEO | Bursasporlu taraftarlar bıçakla saldırdıkları Beşiktaşlı taraftarı linç etti

Sosyal medyada bugün paylaşılan bir videoda Sivasspor deplasmanı için Sivas’a giden Bursasporlu taraftarların, Beşiktaşlı bir taraftarı linç etmeye çalıştıkları ve bıçakla saldırdıkları görüntülendi. Bursaspor’un taraftar grubu, Sivasspor ile karşılaşacak takımlarına destek olmak için Sivas’a giderken bir dinlenme tesisinde gördükleri ve üzerinde Beşiktaş forması olan bir taraftara linç edercesine saldırmaları sosyal medyanın da gündemine oturdu. Sivas’a giden... View Article

VİDEO | Bursasporlu taraftarlar bıçakla saldırdıkları Beşiktaşlı taraftarı linç etti

Sosyal medyada bugün paylaşılan bir videoda Sivasspor deplasmanı için Sivas’a giden Bursasporlu taraftarların, Beşiktaşlı bir taraftarı linç etmeye çalıştıkları ve bıçakla saldırdıkları görüntülendi.

Bursaspor’un taraftar grubu, Sivasspor ile karşılaşacak takımlarına destek olmak için Sivas’a giderken bir dinlenme tesisinde gördükleri ve üzerinde Beşiktaş forması olan bir taraftara linç edercesine saldırmaları sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Sivas’a giden taraftarların, Bozüyük civarında bir dinlenme tesisinde tek başına gördükleri bir Beşiktaşlı taraftara tekme tokat saldırmaları ve bazı saldırganların bıçak çekmeleri, linç edilen taraftarın yere düşmesine rağmen bazı saldırganların vurmaya devam etmeleri görüntüleri de videoda paylaşıldı.

Konuyla ilgili Bursaspor resmi makamlarından ve Bursaspor taraftar gruplarından bir açıklama yapılmadı.