VİDEO | Ali İhsan Varol'dan Acun Ilıcalı'ya gönderme: Makam odalarında uyuya kalmadık...

45. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Yarışma kategorisinde ödül kazanan sunucu Ali İhsan Varol, törende yandaş sunucu Acun Ilıcalı'nın yaptığı konuşmaya yaptığı göndermeyle dikkat çekti.

VİDEO | Ali İhsan Varol'dan Acun Ilıcalı'ya gönderme: Makam odalarında uyuya kalmadık...

45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Yarışma kategorisinde ödülün sahibi Teve 2’de yayımlanan Kelime Oyunu programı oldu. Programın sunucu Ali İhsan Varol, ödülü Güneri Civaoğlu’nun elinden alırken çarpıcı bir konuşma yaptı.

Ödülden sonra yaptığı konuşmasında kendilerinin ‘sıradan insanlar’ olduğunu hatırlatan Varol, aynı sahnede kendisinden önce konuşma yapan Acun Ilıcalı’ya gönderme yaparak, “Anlatabilecek çok şeyim yok. Yöneticilerimizin makam odalarında uyuya kalmadık. Kovulmak üzereyken elektrikler de sönmedi. Direkt kovdular. İlginç şeyler yaşadık. Ve neticesinde buradayız, hepinize çok teşekkürler” dedi.

İşte o anlar:

 

En İyi Erkek Sunucu ödülünü alan Acun Ilıcalı ödülünü eski haber müdürü İlker Yasin’den almış ve Yasin’in kendisini kovmak üzereyken son anda elektriklerin kesilmesi sonrasında kovulmaktan son anda kurtulduğunu söylemişti.

Ali İhsan Varol, Haziran Direnişi döneminde olayları, Bloomberg HT ekranlarında gösterilen Kelime Oyunu’na taşımış ve hemen akabinde de kovulmuştu.