VIDEO | Akit TV sunucusundan Cumhuriyet'e: Sizin gibileri katletmek mübahtır

Akit TV'nin sunucusu Yusuf Ozan'dan Cumhuriyet'e akıl almaz tehditler.

VIDEO | Akit TV sunucusundan Cumhuriyet'e: Sizin gibileri katletmek mübahtır

Gerici Akit TV’de yayınlanan Gün Başlıyor isimli programın sunucusu Yusuf Ozan adeta içindeki faşisti kustu.

Sunduğu programı sırasında Cumhuriyet’in manşetine yönelik ahlaksızca ve faşistçe hakaretler yağdırarak gazete çalışanlarını öldürmekle tehdit eden Yusuf Ozan isimli kişi, “sizin gibilerin katletmek mubahtır” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet’in, “Afrin’de 11 şehit” manşetini, “toplumu kışkırtmak için” attığını iddia eden sunucu Yusuf Ozan’ın Cumhuriyet gazetesine ve çalışanlarına yönelik olarak ifade ettiği ahlaksızca sözleri şöyle oldu:

  • 11 (sayısı) hoşuna gitti, 11 ile orgazm olduğun için bunu manşete çektin
  • Tek adam rejimi olsaydı ah keşke olsa… Sizi iki dakikada kapatsa, keşke bir de şeriat olsa, keşke idam olsa sizi sallandırsa açık konuşuyorum hepiniz hainsiniz…
  • Demokrasi kılıfının ardına saklanan sizler bu vatanın başına belasınız. İster alının ister yırtının keşke bu ülkede idam olsa. Kellenin gitmesi lazım hainsin
  • Demokrasi falan hikaye savaşta sizin gibileri katletmek mübahtır. Öfkeme yenik düşüyorum siz hakikaten namus yoksunusunuz. Sizlerin Allah belanızı versin! Kansızsınız, namussuzsunuz, şerefsizsiniz, haysiyetsizsiniz. Sizde bir dirhem din iman yok. Bir dönemin kalıntılarısınız. Bunlar kripto siyonist. Böyle bir dönemde bu ülkeye operasyon çeken haindir.