VİDEO | Adaylara tehditler savuran MHP'li Bucak, daha önce Ahmet Türk'le görüşmüş

MHP’nin Şanlıurfa Siverek Belediye Başkan Adayı, Bucak aşiretinin önde gelen ismi Fatih Mehmet Bucak'ın daha önce Ahmet Türk'le görüştüğü görüntüler ortaya çıktı.

VİDEO | Adaylara tehditler savuran MHP'li Bucak, daha önce Ahmet Türk'le görüşmüş

MHP’nin Şanlıurfa Siverek Belediye Başkan Adayı, Bucak aşiretinin önde gelen ismi Fatih Mehmet Bucak’ın daha önce Ahmet Türk’le görüştüğü görüntüler ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre görüntüler 7 Haziran 2015 seçimleri döneminden. O dönem HDP Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve HDP Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Ayhan, görüntülerde Şanlıurfa’daki seçim gezileri sırasında Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Bucak ile karşılaşıyor. Türk, Fatih Bucak’a çalışmalarında başarılar dilerken, Bucak da babasının Türk’le arkadaşlığını anlatıp HDP’li İbrahim Ayhan’dan destek beklediğini belirtiyor.

 

2015 seçimlerinde 15 bin oy alarak vekil olamayan Mehmet Fatih Bucak, 2019’da yapılacak yerel seçim öncesi ise MHP’den Siverek Belediye Başkanı adayı olmuş, olur olmaz da diğer adaylara tehditler yağdırmaya başlamasıyla gündeme gelmişti.