Vekiller keyifli: AKP gülümsedi, CHP çekti

Türkiye AKP-MHP ittifakının ani kararıyla 24 Haziran 'korsan seçim'ine giderken, Meclis'te 'Uyum Yasaları' görüşmeleri sırasında AKP ve CHP'li vekiller fotoğraf yarışındaydı.

Vekiller keyifli: AKP gülümsedi, CHP çekti

Erken seçim kararının ardından ‘Uyum Yasaları’ olarak bilinen Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin TBMM Genel Kurulu’na hızla getirilip kabul edildi. Oylamanın ardından AKP’li ve CHP’li milletvekilleri ‘hatıra fotoğrafı’ çekme yarışına girdi.

Sözcü’den Zekeriya Albayrak’ın haberine göre; dün gece Genel Kurul salonu fotoğraf stüdyosuna döndü. Aynı anda Adalet Bakanı Abdülhamit Gül bir arkadaşıyla fotoğraf çekilirken CHP’li Murat Emir kürsüde, diğer tarafta ise Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop TBMM Başkanvekili Tüzün ve komisyon bürokratları fotoğraf çekiliyordu.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir kürsünün etrafında toplu olarak poz veren AKP’lilerin fotoğrafını çektikten sonra arkasını dönerek kendisini de kareye dahil edip öz çekim yaptı.

Oturumu yöneten CHP’li Yaşar Tüzün de CHP’li vekillerin arasında fotoğraf çektirdi. Tüzün ayrıca Genel Kurul kürsüsünden de fotoğraf çektirdi.