"Vali pantolonumu indirsin diye sokağa çıkmadım"

Darbe girişiminde yaralanan polis AKP'den istifa etti: Vali pantolonumu indirsin diye sokağa çıkmadım.

Darbe girişimi gecesi yaralanan eski polis Murat Taşdemir, AKP’den istifa etti. “O gece valiye pantolon indirmek için sokağa çıkmadım” diyen Daşdemir, AKP’li siyasetçilerin yaralandığı yeri dahi sorarak kendisini ‘imtihana tabi tuttuğunu’ söyledi.

Sosyal medya hesabı Facebook’tan AKP Genel Merkezi’ne gönderdiği dilekçesini yayınlayan Murat Daşdemir, FETÖ’nün kumpaslarıyla polislikten atıldığını belirterek hiçbir zaman partisine küsmediğini anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haricinde AKP teşkilatına hakkını helal etmediğini aktaran Daşdemir, ‘düne kadar FETÖ’nün bahçesinde gezip şimdi FETÖ’ye düşmanlık rolü yapanların’ temizlenmedikçe partiye destek vermeyeceğini kaydetti.

Daşdemir, şu ifadeleri de kullandı:

“Özellikle İçişleri Bakanlığı’nin mülkiyeliler olarak tabir edilen ünitesinde FETÖ ile ilgili gerekli çalışmaların yapılmadığı kanaatindeyim. Koskoaca devletin valisi işi gücü bırakıp pantolonumu indirmemi söyledi. Ben o gece valiye pantolon indirmek için sokaklara çıkmadım. Bu konuyu tüm teşkilat bildiği halde üç maymunu oynadılar.”