Üniversitede cihatçı etkinlik: Şubat ayı şehadet ayı

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin Sütlüce yerleşkesinde, 'Şubat ayı şehadet ayı: Cihat ve şehadet' başlığıyla etkinlik düzenlecek.

Üniversitede cihatçı etkinlik: Şubat ayı şehadet ayı

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin Sütlüce yerleşkesinde, ‘Şubat ayı şehadet ayı: Cihat ve şehadet’ başlığıyla etkinlik düzenlecek.

‘Şubat ayı şehadet ayı: Cihat ve şehadet’ başlıklı etkinlik, afişlerle öğrencilere duyuruluken, bugün öğle saatlerinde Sütlüce yerleşkesinde gerçekleştirilecek etkinliğin afişinde 2. Abdülhamit, Necmettin Erbakan, Mısır’daki İhvan-ı Müslimin teşkilatının kurucusu Hasan El Benna, cumhuriyet düşmanı İskilipli Atıf Hoca gibi bir çok gericinin fotoğrafları yer alıyor.

Okul içerisinde asılan afişlerle duyurulan etkinliği Bilal Erdoğan’ın TÜGVA adlı vakfı desteklerken, gerici AKİT yazarı Abdullah Yıldız konuşmacı olarak katılıyor.

CİHATÇI PROPAGANDA

Cihatçılığın propagandasının yapılacağı etkinliğin afişinde, Kuran’dan “Allah yolunda öldürülenlere ölü demeyin. Bilakis onlar diridirler, lâkin siz anlayamazsınız” alıntısı da yer aldı. Etkinlik afişinde logosu bulunan gerici öğrenci toplulukları ise “Genç Öncüler Kulübü” ve “Müspet Topluluğu” oldu.