Üniversite öğrencilerini fuhuşa sürükleyen 2 kişi tutuklandı

Muğla'da maddi sıkıntı çeken genç kadınları ve üniversite öğrencilerini fuhuşa sürükleyen 2 kişi yakalanarak tutuklandı.

Üniversite öğrencilerini fuhuşa sürükleyen 2 kişi tutuklandı

Muğla’da maddi sıkıntı çeken genç kızları fuhuşa, üniversite öğrencilerini ise içkili mekanlarda konsomatris olarak çalışmaya sürükledikleri belirlenip, gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarat çalışmasıyla, Kötekli Mahallesi’nde fuhuş yapıldığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen polis, M.S. ve A.L.’nin maddi durumu kötü olan genç kızları fuhuşa teşvik ederek, müşteri temin etiklerini belirledi. Polis, 2 şüphelinin üniversite öğrencisi kızları da içkili mekanlarda konsomatris olarak çalışmaları yönünde teşvik ettiklerini tespit etti.

Bunun üzerine dün harekete geçen polis, şüpheliler M.S. ve A.L.’yi gözaltına aldı. Polisteki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Ekonomide ki kötü gidişata paralel olarak üniversite öğrencilerinin yaşam koşulları oldukça zorlaşmış durumda. Gençlik içindeki yozlaşmayı da kullanan fuhuş çeteleri, özellikle üniversite öğrencilerini fuhuşa sürüklemeye çalışıyor.