Uğur Işılak'tan '1.2 milyon liralık program' açıklaması: Dombra'yı hazmedemediler…

AKP'li ünlü Uğur Işılak, 6 yıl önce yaptığı Ramazan programı için belediyeden aldığı fahiş ücretle ilgili açıklama yaptı.

Uğur Işılak'tan '1.2 milyon liralık program' açıklaması: Dombra'yı hazmedemediler…

2012 yılında Ramazan ayında sunduğu, “Meram’a Geldim” adlı program için AKP’li Meram Belediyesi’nin iştiraki olan Pelitaş şirketinden 1 milyon 200 bin lira aldığı ortaya çıkan Uğur Işılak, partisinin yayın organı Sabah‘a konuştu.

AKP’li belediyeden aldığı 1.2 milyon lirayı izah eden Işılak “Benim bağlı bulunduğum şirketin, bir belediyeye kestiği faturayı, ilkesi yalan dolan olan birkaç gazeteci dolaşıma sokmuş. Utanmaz adamlar bunu, benim aldığım paraymış gibi lanse ediyorlar” dedi.

Işılak röportajında kendisinin sürekli hedef alındığını ve bunda Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde uyarladığı ‘Dombra’ şarkısının etkisi olduğunu  öne sürüp “Bütün seçimlerde Edirne’den Kars’a, Avustralya’dan Almanya’ya, Azerbaycan’dan Kazakistan’a kadar bir zafer türküsü oldu. Tabii ki muhalif cephenin bunu hazmedebilmesi kolay değil. Acıları çok büyük, yaraları çok derin. Şifalar diliyorum hepsine.” diye konuştu.