Türkiye'nin gündemindeki vurguncudan sesli mesaj

Çiftlik Bank dolandırıcılığı ile onbinlerce kişiyi kandırıp sırra kadem basan Mehmet Aydın ses kaydı ile açıklama yaptı.

Türkiye'nin gündemindeki vurguncudan sesli mesaj

Yüksek kar vaadiyle onbinlerce kişiyi dolandırıp kayıplara karışan Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın’ın yurtdışından yaptığı tahmin edilen ses kaydı ortaya çıktı.

Dolandırıp mağdur ettiği Çiftlik Bank üyelerine Youtube’de paylaşılan ses kaydı ile seslenen Aydın, onbinlerce mağdurun hakkını ödemek için Türkiye’de cezaevinde kalmak yerine Uruguay’da işlerine devam ederek çalışacağını belirtti.

Aydın’ın konuşmasının o bölümü şöyle:

“Herkesin hakkını ödeyebilmek için Türkiye’de cezaevinde kalmak yerine Uruguay’da işlerime devam edip, insanlara hakkını iade edebilmek için sonuna kadar çalışacağım. Her zaman söylediğim bir söz var. Eski videolarımı izlerseniz zaten görürsünüz. Ticaret yapıyoruz karda var zararda var. Bir gün batarsak şirketin bütün mal varlıkları üyelerimizindir. Öyle bir sözüm var. Benim sözüm söz devlet tüm mal varlıklarına el koydu. Bunu insanlara satışını gerçekleştirip iadelerini yapacaktır. Kalan kişilere de benim sözümdür. Mehmet Aydın sözüdür. Kalan ödemeleri de Bitcoin ile mevcut üretimlerimizle yapılacaktır. Herkese geçmiş olsun, büyük geçmiş olsun diyorum. Sistemdeki herkes bizim ortağımızdı. Karada, zararada hepimiz ortaktık. Ama işin sonunda ben ve ekibim zarar gördü. Üyelerimiz işin sonunda zarar görmediği gibi bizi suçladılar. Canları sağolsun yinede. Bütün iadeleri yapacağım. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Ama 2 yıl sürer, 3 yıl sürer bir şekilde yapıcam.”

http://gazetemanifesto.com/2018/03/15/video-uye-sayisina-baktik-kadar-insan-aptal-olamaz-diye-dusunduk/