TCDD Genel Müdürü Twitter hesabını kilitledi

Ankara’da meydana gelen ve 9 kişinin hayatını kaybettiği hızlı tren kazası sonrası TCDD Genel Müdürü Apaydın, Twitter hesabını kilitledi.

TCDD Genel Müdürü Twitter hesabını kilitledi

Ankara’da meydana gelen ve 9 kişinin hayatını kaybettiği hızlı tren kazası sonrası TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın, Twitter hesabını kilitledi.

Ankara’da sabah saatlerinde hızlı trenin kılavuz trenle kafa kafaya çarpışması sonucu dokuz kişi hayatını kaybetti, 86 kişi de yaralandı.

Kaza sonrası devletin ilgili kurumlarından peş peşe açıklamalar gelirken gözler demir yollarından sorumlu olan TCDD’ye çevrildi.

Daha önce Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki tren kazasında oğlunu yitiren anneyi engellemesiyle gündeme gelen TCDD genel müdürü, bu kez de Twitter hesabını kilitledi.

Apaydın’ın hesabını kilitlemeden önce takip etmeyenler, an itibariyle bilgi almak için hesabına girdiğinde hiçbir şey göremiyor. Apaydın’ın yazdıklarını yalnızca 2 bin 178 ‘şanslı’ takipçisi görebiliyor.

TCDD müdürü olması nedeniyle takip edilen ve kazayla ilgili halka görevi gereği bilgi vermesi gereken Apaydın, bilgi paylaşımı yapmak yerine hesabını kapattı.

ANKARA’DA YUKSEK HIZLI TRENIN, KILAVUZ TREN ILE CARPISMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA 9 KISI OLDU, 47 KISI YARALANDI. TCDD GENEL MUDURU APAYDIN TWİTTER HESABINI KILITLEDI.