'Tayyip Erdoğan'ın ismi altın harflerle yazılacak'

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Nasıl Menderes'in ismi unutulmadıysa, nasıl Özal'ın ismi unutulmadıysa, Tayyip Erdoğan'ın ismi Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının ismi de unutulmayacak, Türkiye'nin geleceğinde Tayyip Erdoğan'ın ismi altın harflerle yazılacaktır." diye konuştu.

'Tayyip Erdoğan'ın ismi altın harflerle yazılacak'

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Nasıl Menderes’in ismi unutulmadıysa, nasıl Özal’ın ismi unutulmadıysa, Tayyip Erdoğan’ın ismi Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının ismi de unutulmayacak, Türkiye’nin geleceğinde Tayyip Erdoğan’ın ismi altın harflerle yazılacaktır.” diye konuştu.

Kurtulmuş, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde katıldığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda, “AK Parti sadece Türkiye’nin geçmişiyle oyalanan değil, ülkenin güçlü ve büyük bir Türkiye olarak geleceğe doğru yürümesinin, yani kökü mazide olan bir partinin adıdır. Bu anlamda AK Parti güçlü ve büyük Türkiye’yi ortaya koyma mücadelesi veren bir partidir.” diye konuştu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan isminin, Menderes gibi, Özal gibi unutulmayacağını “Nasıl Menderes’in ismi unutulmadıysa, nasıl Özal’ın ismi unutulmadıysa, Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının ismi de unutulmayacak, Türkiye’nin geleceğinde Tayyip Erdoğan’ın ismi altın harflerle yazılacaktır.” diye anlatan Kurtulmuş, konuşmasına şöyle devam etti:

“En temel özelliğimiz budur. AK Parti ulaşım, sağlık, eğitim, sosyal yardımlar, savunma, enerji reformları yaptı. Ancak AK Parti’nin en önemli reformu Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemine geçmiş olmasıdır. En büyük reformumuz budur. Bu memlekette Cumhurbaşkanlığı seçimleri her zaman problemli olmuş, her zaman Ali Cengiz oyunlarıyla maalesef yönetilmiştir. 2014 yılında halk ilk seçilen cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı seçti. Öyle devrim niteliğinde bir reform yaptık ki artık Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçtik. Millet oy verdiği akşam sadece Cumhurbaşkanını değil, hükümeti de seçmiş oluyor. 24 Haziran’da yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı olarak yine Tayyip Erdoğan seçildi, yoluna devam ediyor, Allah yolunu açık etsin.”