Tarikatlara operasyonun yeni hedefine ilişkin önemli iddia

AKP'li yazar Yakup Köse, cemaat ve tarikatlara yönelik operasyonlarda yeni hedefin Mason Locaları olacağını öne sürdü.

Tarikatlara operasyonun yeni hedefine ilişkin önemli iddia

Gerici Adnan Oktar ve cemaatine yönelik kapsamlı operasyonun ardından yeniden alevlenen “diğer cemaat ve tarikatlara da sıra gelecek” iddiası konuşulmaya devam ederken, AKP’li bir yazardan konuyla ilgili önemli bir iddia geldi.

AKP’nin yayın organı Star Gazetesi‘nde yazan Yakup Köse, “Adnan Oktar üzerinden cemaatlere ve tarikatlara operasyon bekleyenler çok şaşırabilirler; evet operasyonlar devam edecek ama bu sizlerin aklınızdan geçen cemaat ve tarikatlara olmayabilir.” dedi.

Yazısında Adnan Oktar ve grubunun cemaatçilikle ve islamcılıkla ilişkisi olmadığını ispatlamaya çalışan AKP’li yazar, Oktar’ın Atatürk’le ilgili yazdığı kitaplara dikkat çekerek, “Adnan Oktar’ın Mustafa Kemal hakkında hazırlatıp bastırdığı kitaplarla “Benim” diyen hiçbir Atatürkçü kurum kuruluş yarışamaz. Bu hususta Adnan Oktar iddiasını ispatlayan bir isim!” diye yazdı. Oktar’ın Masonlukla ilişkisine de dikkat çeken Köse, “Yıllarca, güya Yahudîlik ve Masonlukla mücadele ettiğini iddia eden Adnan Oktar’a canlı yayında (2013 yılında), Masonluğun en üst derecesi olan 33. derece Mason diploması verildi. Şartlar olgunlaşmış ki Oktar Masonluğu’nu gizleme ihtiyacı duymamaya başladı.” dedi.

Yazdıkları karşısında “Ama Oktar Atatürkçülüğü kendine maske yapıyordu” şeklinde itirazların gelebileceğini belirten Köse, “Aklınız buna çalışıyor da, Oktar’ın İslâmı da kendine maske yapmış olduğuna niye çalışmıyor! Çünkü derdiniz başka. Hadi konuşsanıza Masonluğu, Türkiye’deki İsrailciliği…” ifadelerini kullandı.

“BİR BAKARSINIZ DEVLET BİR SABAH…”

Köse yazısının sonunda da AKP’nin yapacağı yeni operasyonların ne yönde olacağına ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Adnan Oktar üzerinden cemaatlere ve tarikatlara operasyon bekleyenler çok şaşırabilirler; evet operasyonlar devam edecek ama bu sizlerin aklınızdan geçen cemaat ve tarikatlara olmayabilir. Bir bakarsınız devlet bir sabah Türkiye’deki Mason Locaları’nın kirli mahzenlerine girmiş… Sizler için ne kadar korkutucu değil mi; hüviyetinizi oralarda düşürmediyseniz korkmayın canım!..”