Süleyman Soylu: Erdoğan bir devrimcidir

Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "devrimci" olarak nitelendirdi

Süleyman Soylu: Erdoğan bir devrimcidir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “devrimci” olarak nitelendirdi. Soylu, “Tayyip Erdoğan bir devrimcidir. Büyük bir zihniyet devrimi gerçekleştirmiştir” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün İstanbul Ekmek Fırıncıları Sanatkarları ve Ekmek Satıcıları Esnaf Odası’nın, Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde düzenlediği programa katıldı.

24 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye’nin yeni bir sisteme geçeceğini söyleyen Soylu, “Birilerinin istismar edebileceği bir sistem değil. Hükümetle meclis arasında kavgadan çıkan çatışmada maalesef Türkiye’nin duraksatacağı, geri iteceği bir sistem değil” dedi.

“Tayyip Erdoğan bir devrimcidir” diyen Süleyman Soylu, “Büyük bir zihniyet devrimi gerçekleştirmiştir. Bize terörle mücadelemizde sınırlarımızın dışına çıktığımızda hangi hakaretleri, tehditleri yaptıklarını biliyoruz. Bugün Amerika karşı çıktı, ‘Afrin’e giremezsiniz’ dedi. Biz bu zihniyet devrimini yaşadığımız için, bizim için tehdit oluşturan Afrin’e girdik sildik, süpürdük oraları. Artık şunu söyleyeyim, Kandil’lerini söndüreceğiz” ifadelerini kullandı.