Statta fenalaşan Fenerbahçe taraftarı hayatını kaybetti

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izlemek için Türk Telekom Stadyumu’na giden bir Fenerbahçe taraftarı fenalaştı. Hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirtilen taraftar hayatını kaybetti

Statta fenalaşan Fenerbahçe taraftarı hayatını kaybetti

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izlemek için Türk Telekom Stadyumu’na giden bir Fenerbahçe taraftarı fenalaştı. Hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirtilen taraftar hayatını kaybetti.

Türk Telekom Stadyumu’nda derbi öncesinde kalp krizi geçiren bir Fenerbahçe taraftarı yaşamını yitirdi. Fenerbahçe ve Galatasaray, taraftar için başsağlığı mesajları yayınladı.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Fenerbahçemizin, Türk Telekom Stadyumu’nda oynayacağı maç için stada gelen bir taraftarımızın, kalp krizi geçirerek vefat ettiğini eşsiz bir üzüntü ile öğrendik. Taraftarımıza Allah’tan rahmet; değerli ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz” denildi.

Galatasaray spor kulübü ise Fenerbahçeli taraftar için başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, “Maç öncesinde bir Fenerbahçe taraftarının fenalaşıp hastaneye kaldırıldığının ve tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Camia olarak, Fenerbahçe camiasına ve yaşamını yitiren taraftarın ailesine başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.