Sosyoloji profesöründen Hayko Bağdat'a çirkin saldırı: Kılıç artığı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yahya Mustafa Keskin, sosyal medya üzerinden gazeteci Hayko Bağdat'a yönelik 'kılıç artığı' ifadelerini kullandı.

Sosyoloji profesöründen Hayko Bağdat'a çirkin saldırı: Kılıç artığı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yahya Mustafa Keskin, sosyal medya üzerinden gazeteci Hayko Bağdat’a yönelik ‘kılıç artığı’ ifadelerini kullandı.

Hayko Bağdat, Süleyman Soylu’nun yargılanması gerektiğini ifade ettiği yazısı nedeniyle tehditler aldığını Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Hayko Bağdat paylaşımında ”Bugün Süleyman Soylu’nun yargılanması gerektiğini yazdığım için çok küfür/tehdit geldi. Bütün bunlar tekrar düşünmeme yol açtı. Demek isterim ki Mehmet Ağar, hatta Meral Akşener nitelikli cinayetler işleyecek kadar profesyoneldi. Soylu hem zavallı hem de yargılanacak.” sözlerine yer verdi.

Bağdat’ın söz konusu paylaşımına cevap veren Prof. Dr. Yahya Mustafa Keskin, “Yiyorsa yargıla da görelim kılıç artığı” dedi.

Ermeni olan Hayko Bağdat’a yönelik ‘kılıç artığı’ ifadelerini kullanmasının tepki çekmesi üzerine Keskin, “Son kez yazıyorum benim tarihimde soykırım yoktur. Bununla ilgili hiç bir mahkeme kararı yoktur. Bu konuda tek kelime daha yazmıyorum” diyerek paylaşımını sildi.