Sosyalist Cumhuriyet "Kuvâyi Milliye emperyalizme karşı duruştur. ÖSO Amerika’nın taşeronudur! Dün FETÖ bugün ÖSO" manşetiyle alanlarda

Haftalık olarak çıkan Sosyalist Cumhuriyet gazetesi “Kuvâyi Milliye emperyalizme karşı duruştur. ÖSO Amerika’nın taşeronudur!: Dün FETÖ bugün ÖSO” manşetiyle 56. sayısı yayımlandı.

Sosyalist Cumhuriyet

Haftalık olarak çıkan Sosyalist Cumhuriyet gazetesi Kuvâyi Milliye emperyalizme karşı duruştur. ÖSO Amerika’nın taşeronudur! Dün FETÖ bugün ÖSO manşetiyle 56. sayısı yayımlandı.

Gazetenin bu haftaki “Emperyalist müdahaleler” başlıklı  Pusula’sında da, “Emperyalizmin kitlelerle ilişkisiEmperyalizmin kanlı silahı: Kontrgerilla”,Emperyalist müdahale aracı olarak darbeler”, “Emperyalist müdahaleler ve istihbarat servisleri” başlıklı yazılar bulunuyor.

Sınıf Tavrı bölümünde ise “Metal işçisi için “mücadele” şimdi başlıyor” yazısı bulunuyor.

Gazete’nin bu haftaki arka manşet bölümünde Türkiye Komünist Hareketi (TKH) İstanbul İl Örgütü’nün, Beyoğlu Ses Tiyatrosu’nda düzenlediği etkinlikle ilgili bir haber bulunuyor.

Sosyalist Cumhuriyet Gazetesi, TKH il ve ilçe örgütleri ile Edirne Nazım Hikmet Kültür Merkezi ve Maltepe Nazım Kültürevi’nde, ayrıca sokak ve meydanlarda okurlarıyla buluşacak.

Pusula’nın geçen haftaki yazılarına ulaşmak için tıklayınız.