Sosyal medya fenomeni Enes Batur hakkında suç duyurusu

Sosyal medya fenomeni Enes Batur hakkında Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar tarafından suç duyurusunda bulunuldu

Sosyal medya fenomeni Enes Batur hakkında suç duyurusu

Sosyal medya fenomeni Enes Batur hakkında Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar tarafından suç duyurusunda bulunuldu. Suç duyurusunda, Enes Batur’un çocukların psikolojisini olumsuz etkilediği, ruh sağlığını bozduğu, anne babalarına karşı saygısız tavırlar sergilemeleri konusunda örnek oluşturduğu ifade edildi.

Erhan Nacar, çocukların sosyal medyada ‘Youtuber’ olarak adlandırılan kişilerin paylaşımlarını örnek alarak ruh sağlıklarının bozulduğunu, gelişim çağında olan gençlerin örnek aldıkları bu kişilerden etkilenerek anne babalarına karşı isyankar bir tavır sergileyip saygısız tutumlar içerisine girdiğini belirtti.

Nacar, kendi çocuğunun da Enes Batur’un yaptığı bir paylaşımdan etkilenmesi üzerine annesine “anne ütüyü kullanarak saçlarını düzeltebilirim” dediğini iddia etti. Çocuğunun Enes Batur’un paylaşımından etkilenerek kendisine karşı gösterdiği tavırdan dolayı çok etkilendiğini belirten Nacar, “Çocuğum bu tür görüntülerden etkilendi ve bana karşı sergilediği tavra çok üzüldüm. Sebebini araştırdığımda Youtuber Enes Batur’un son paylaştığı videolardan etkilendiğini anladım. Çocukların daha fazla zarar görmemesi ve bu konuda tedbir alınması adına Batur hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum” dedi.