Ve sonunda bu da oldu: AKP’li Parti Sözcüsü, FETÖ’nün devlete sızmasını CHP’ye bağladı!

Birlikte yıllarca FETÖ ile emekçilere hayatı zindan eden AKP'nin Parti Sözcüsü, FETÖ'nün devlete sızmasını akıl almaz bir şekilde CHP'ye bağladı

Ve sonunda bu da oldu: AKP’li Parti Sözcüsü, FETÖ’nün devlete sızmasını CHP’ye bağladı!

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Fethullah Gülen cemaatinin devlete sızmasını CHP’ye bağladı.

Yıllar boyunca Cemaatle yaptıkları koalisyonla ülkeyi yöneten, “ne istedilerse veren” AKP, 15 Temmuz’da gerçekleşen darbe girişimi sonrasında Cemaatle ilgili yeni bir hikaye yazmaya çalışıyor. Adeta aklımızla dalga geçercesine AKP’nin Cemaat’le olan ilişkisini yok sayarak yazmaya çalıştıkları bu hikaye yazma çalışmaları çoğu zaman saçmalamalarla sonlanıyor.

Bu saçmalamaların en sonuncusu, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın oldu. Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, Cemaat’in devlete sızmasının sorumlusunun “CHP aklı” olduğunu iddia etti.

“Baskıcı CHP aklını” eleştiren Ünal’ın mesajları şöyle oldu: “1950 sonrası Türkiye’nin her gelişim fırsatını darbelerle un ufak eden cuntacıların hep yanında oldunuz. Hiçbir meselenin tartışılmasına, hiçbir gelişim yeteneğinin var olmasına müsaade etmediniz. FETÖ gibi hastalıklı yapıların devlete sızmasının alt yapısını hazırlayan da Atatürk sonrası baskıcı Peker’ci CHP aklıdır.