"Sivil öldürmeye Cihangir'den başlarız" diyen AKP'li sunucu durmuyor

Akit TV'nin "Sivilleri öldürsek Cihangir'den başlarız" diyen sunucusu Ahmet Keser yeni açıklamasında da suç işlemeye devam etti.

Akit TV’de sunduğu programda, “Sivil öldürecek olsak Cihangir’den başlarız, Nişantaşı, Etiler, di mi yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var” diyen AKP’li sunucu Ahmet Keser, gelen tepkiler üzerine bir açıklama daha yaptı.

Skandal sözlerine üzerine hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan soruşturma başlatılan sunucu Keser, yeni açıklamasında da aynı suça konu olabilecek sözler kullanmaktan çekinmedi. Kendisine tepki gösterenleri, “Gezide ülkeyi kaosa çağıran gavur zihniyetliler”, “Vampirler” diyerek hedef alan provokatör isim, “Bedenen değil zihnen Nişantaşı Cihangir Etiler dedik! Gezide ülkeyi kaosa çağıran gavur zihniyetliler şimdide bizi linçe yelteniyor! Hadi hadi!!!” derken, daha sonra ise “Vampirler 28 Şubat günlerini özledi gibi! 28 Şubatçıların çocukları şimdi de bize yürüyor!!! Hadi ikileyin hadi!! Uyandırayım yıl 2018!!! Yemezler!!!” mesajını paylaştı.