Sınıf Tavrı'ndan eylem çağrısı: Akgün TEM Hastanesi emekçilerinin hakkı gasp edilemez!

Sınıf Tavrı, çalıştıkları Özel Akgün TEM Hastanesi'nin maaşları ve tazminatları ödenmeden kapanmasıyla sokağa atılan 180 emekçi için hastane önünde yapacağı basın açıklamasına çağırdı.

Sınıf Tavrı'ndan eylem çağrısı: Akgün TEM Hastanesi emekçilerinin hakkı gasp edilemez!

İstanbul İkitelli’de bulunan Özel Akgün TEM Hastanesi, geçtiğimiz günlerde “ekonomik” gerekçelerle kapatılmıştı. Hastanenin kapanmasının ardından 180 emekçi haklarını alamadan işten çıkartıldı.

Aylardır ödenmeyen maaşlarının yanısıra tazminatlarını da alamayan hastane çalışanları hakları için mücadele yolunu seçerken, Sınıf Tavrı da konuyla ilgili olarak bir basın açıklaması düzenleyeceğini duyurdu.

Basın açıklaması Özel Akgün TEM Hastanesi’nin önünde 16 Kasım Cuma günü saat 12:00’de düzenlenecek.

Sınıf Tavrı’ndan yapılan açıklama şu şekilde:

Özel Akgün Tem Hastanesi emekçilerinin hakkı gasp edilemez!

İstanbul İkitelli’de bulunan Özel Akgün Tem Hastanesinde çalışan 180 emekçi, hastanesinin “kapanması” sonucu haklarını alamadan işlerinden oldular.

Özel Akgün Tem Hastanesinde çalışan 180 emekçinin başlattıkları hak mücadelesinin yanındayız.

Sınıf Tavrı, kriz ve serbest piyasa koşullarının emekçilere dayattığı hukuksuzlukların, hak gasplarının ve sömürünün karşısında Özel Akgün Tem hastanesi işçisine sahip çıkmaktadır. “Yeter, söz işçinin” diyen Sınıf Tavrı, Özel Akgün Tem hastanesinde yürütülen mücadeleyi tüm meşru ve hukuki yollarla destekleyecektir.