Serdar Ortaç fırsatı kaçırmadı: Bir gün beklesem reisle aynı gün orada olacağız

AKP'li ünlü Serdar Ortaç, sahne aldığı bir mekana 1 gün önce Erdoğan'ın geldiğini öğrenince üzüldü.

Serdar Ortaç fırsatı kaçırmadı: Bir gün beklesem reisle aynı gün orada olacağız

Daha önce bir çok kez AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a hayranlığı ifade eden ve şaibeli referandumda ‘Evet’ denilmesi çağrısı yapan Serdar Ortaç, Uludağ’da düzenlenen bir festivalde çıktığı sahnede de yandaşlık  fırsatını kaçırmadı.

Sahne öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde konser için gittiği bir yerde yemek yediği restorana ertesi gün Erdoğan’ın geldiğini söyleyerek “Bir gün beklesem reisle aynı gün orada olacağız.” diye konuştu.

Ebru Gündeş’le ‘küslüğü’ nedeniyle Erdoğan’ın arabulucu olmaya çağıran Ortaç, “Ona hemen derdim orada, ‘Ebru abla beni affetsin bir şeyler yapın.’ Bu işin şakası tabi, onu görmek yeterli. Şu an herhangi bir şey yok ama sahnesine giderim en azından. Gözünün içerisine bakarım kızmaz zaten, sever o beni. Abarttılar. Biz arkadaşız Ebruyla dostluğum bitmez artık” dedi.

İkilinin arasının Gündeş’in eşi Rıza Sarraf’ın gözaltına alınmasıyla açıldığı öne sürülüyor. Gündeş’in o dönem dostunu aramayan Ortaç’a ‘kırıldığı’ söyleniyor.