Sedat Peker'den 'döviz' tehditleri: Erdoğan'ı öldürmeyi başarırsanız...

Çete reisi Sedat Peker, Erdoğan ve AKP'ye desteğini bu kez de "yurt dışına para kaçıranları ve dolar alanları" tehdit ederek gösterdi.

Sedat Peker'den 'döviz' tehditleri: Erdoğan'ı öldürmeyi başarırsanız...

1923 Cumhuriyeti’ni yıkan AKP’ye kurduğu yeni rejimde cemaat-tarikat, aşiret ve mafya gibi hukuk dışı yapılanmalardan tam destek açıklamaları gelmeye devam ediyor. Erdoğan destekçisi organize suç örgütü lideri Sedat Peker, döviz kurundaki dalgalanmalar ve ekonomideki durgunluk nedeniyle paralarını yurt kaçıranları tehdit etti.

Sosyal medya hesaplarından paylaşılan açıklamasında “Son günlerde yurt dışına para kaçıran, ülkemizde de tüm maddi güçleri ile yabancı para alarak doları tırmandıranlara da büyük bir ihanet içerisinde olduklarını söylemek istiyorum” diyen Peker, “Ülkemizin yıkılması için düşmanlarımızın elini güçlendirmek adına yaptığınız bu şeyin ismi vatana ihanettir.” ifadelerini kullandı.

Sedat Peker açıklamasının devamında da “Bu hainlere diyeceğim söz şudur; YÜCE ALLAH korusun hayallerinizi gerçekleştirirseniz yani devletimizi yıkmayı RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ı öldürmeyi elbirliği ile başarırsanız Size yemin ederim ki RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın arkasından FATİHA okuyacaksınız. Meğerse Erdoğan ve çalışma arkadaşları diktatör değil de çok kibar insanlarmış diyeceksiniz. Onların Arkasından gelen 15 TEMMUZUN KAHRAMANI bu genç nesiller  YA RABBİ NE KADAR ACIMASIZ ne kadar merhametsiz diyerek yalvarıp aman dileyeceksiniz.” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında Koç ve benzeri büyük sermaye gruplarını da öven Peker, zannettiğinin aksine “ihanet”i AKP döneminde zenginleşenlerin yaptığını belirterek, “Çocukluğumuzdan beri dinlediğimiz hikayelerden dolayı böyle zor günlerde, Koç gurubu ve onun gibilerden ekonomik olarak ihanet göreceğimizi zannederdik. Fakat en üzüntü ve acı veren yanı ise paraları yurt dışına kaçıranların bu gruplar değil de çoğunluğunun AK Parti döneminde zengin olan yani zengin olmalarını bir anlamda sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’a borçlu olan kimselerin olmasıdır” dedi.

Çeteci Peker, ‘para kaçıranlar’ bahanesiyle yaptığı açıklamasının sonunda iktidara desteğini şu sözlerle bir kez daha ilan etti:

“YÜCE ALLAH korusun bir gün devletimiz yıkılırsa paraları yurtdışına kaçıranlar kimdir, kimlerdendir, hangi partilidir, hangi mesheptendir kimin nesidir diye ayırt edilmeksizin MİLLET MAHKEMELERİ’nde yargılanacaklar, sonuç olarakta layık oldukları sona kavuşacaklar.”