Sedat Peker: Beni gözaltına aldırmaya çalışıyorlar

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisinin gözaltına alınması için bir süredir çalışmalar yürütüldüğünü açıkladı.

Sedat Peker: Beni gözaltına aldırmaya çalışıyorlar

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisinin gözaltına alınması için bir süredir çalışmalar yürütüldüğünü açıkladı.

Son günlerde kendini çok üzen konuşmalar duyduğunu söyleyen Peker, sosyal medya hesaplarından paylaşılan konuşma videosunda “Devletin polislerini, adli polislerini ayrıca da hükümetteki insanları şahsıma karşı düşman etmek için bir takım çalışmalar yapıyorlar. ‘Sedat Peker çakarlı arabalarla, polis korumalarıyla gezerek, sanki ülkenin sahibiymiș gibi dolașıyor’ diyorlarmış.” ifadelerini kullandı.

“DEVLET POLİS KORUMASI VERDİ”

“FETÖ, PKK ve DHKP-C’nin ölüm listesinde olduğum için polis korumasını bana devletimiz verdi. Ayrıca koruma kararı olan kişilerin çakar kullanmaları da kanuni haklarıdır” diyen Peker, bundan sonra “artniyetli kişilerin dedikodularına malzeme olmamak adına mecbur kalmadıkça çakarlı araç kullanmayacağını “söyledi.

Aynı kişilerin devlet ve hükümet görevlilerine etki yapıp kendisini gözaltına aldırtmaya çalıştıklarını da ifade eden çete lideri, “Kelepçeli görüntülerimi de kameralara yansıtıp sözde karizmamı da çizdirteceklermiș. İnșallah böyle bir șey olmaz, ancak olursa da o kelepçeler bizim karizmamızı çizmez, sadece bize șeref verirler. Ayrıca da beni haksız yere hapse attırmak bana onur verir, șerif verir.” dedi.

“HİKAYENİN SONUNU BEN DE MERAK EDİYORUM”

Peker, “Benim tek merak ettiğim șey, șahsımı gözaltına almak için nasıl bir suç icat edebilecekleridir. Yolda bulduğum parayı bile almıyorum. Kesin düșmanlarım bana tuzak kurmak için parayı buraya bırakmıșlardır diyorum. Gerçekten bu hikayenin sonunun nasıl biteceğini ben de çok merak etmekteyim.” ifadelerini kullandı.

AKP ve Tayyip Erdoğan’ın sıkı destekçisi olduğu bilinen Peker, son olarak “Bu suça ortak olmayacağız” bildirisinde imzası bulunan akademisyenleri “Oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız” diyerek tehdit etmişti. Ancak akademisyenlerin suç duyurusunda bulunması üzerine hakkında “tehdit” ve “suç işlemeye tahrik” suçlarından 11 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada Peker iki suçlamadan da beraat etmişti.