Sedanur'un otopsi sonucu açıklandı: Gericilik çocukları öldürüyor

Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolan ve 7 gün sonrasında cansız bedeni bulunan Sedanur'un otopsisiyle ilgili son dakika açıklaması geldi. 

Sedanur'un otopsi sonucu açıklandı: Gericilik çocukları öldürüyor

Kars’ın Kağızman ilçesinde kaybolan ve 7 gün sonrasında cansız bedeni bulunan Sedanur’un otopsisiyle ilgili son dakika açıklaması geldi.  9 yaşındaki kayıp Sedanur’un dün bulunan cansız bedeninde cinsel saldırı bulgularına rastlandı. Kars’ın Kağızman ilçesine 30 kilometre uzaklıktaki 80 hane, 350 nüfuslu Paslı köyünde yaşayan Handan ve Abdullah Güzel çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Sedanur, 16 Eyül Pazar günü öğle saatlerinde kayboldu. En son evlerinin önünde görülen Sedanur’dan haber alamayan aile, köylülerle birlikte çocuklarını aradı, ancak sonuç alınamadı. Bunun üzerine aile, jandarmaya haber verdi.

İlkokul 3’üncü sınıf öğrencisi Sedanur Güzel’in bulunması için  komandolar, jandarma timleri, AFAD ve UMKE ekipleri, korucular ile köylüler arama çalışması başlattı. Aramalarda Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne ait kadavra arama köpeği ‘Obert’ ve iz takip köpeği ‘Calisto da kullanıldı. Zehirli yılanların bulunduğu sazlık alanlarda da arama yapan ekipler, tüm çalışmalara rağmen Sedanur’a ulaşamadı.

Bugün ise Kars’ta kaybolduktan 7 gün sonra cansız bedeni bulunan Sedanur’un otopsisinde tecavüz bulgusuna rastlandığı bildirildi.