Seçime mi savaşa mı: Cumhurbaşkanımız 'vurun kırın, seçimi alın' dedi

AKP Yalova il başkanı Muğlim Bağatar, İl Gençlik Kolları Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'nda Erdoğan'ın kendisine verdiği skandal ifadeler içeren "talimat"ını aktardı.

Seçime mi savaşa mı: Cumhurbaşkanımız 'vurun kırın, seçimi alın' dedi

AKP Yalova il başkanı Muğlim Bağatar, İl Gençlik Kolları Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı’nda Erdoğan’ın kendisine verdiği skandal ifadeler içeren “talimat”ını aktardı.

Yalova Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Bağatar,  “Sayın Cumhurbaşkanımız bana görevi tevdi ederken, ‘Yalova’da seçimi alın; vurun, kırın, kazanın’ dedi. Ben de kendisine söz verdim” dedi.

Bağatar’ın Yalova’nın yerel haber sitelerine yansıyan sözleri şöyle:

“Gençlerimiz, gerek AK Parti gerekse ülkemiz için her zaman gurur kaynağı olmuştur. Sayın Ahmet Büyükgümüş Yalova için genç bir değerdir. Bizlerin bu aşamada önceliği 31 Mart’ta yapılacak olan seçimi kazanmak ve Yalova’nın hak ettiği hizmetleri AK belediyecilikle kavuşturmaktır. AK Partiye gönül vermiş olan bizler Partimizin başarısı için var gücümüzle çalışacağız. Zafere ulaşmak fedakarlık ister. AK Parti gençliği her türlü fedakarlığı yaparak bedel ödemekten kaçınmadan azmettiği zafere ulaşacaktır. Tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız bana görevi tevdi ederken, ‘Yalova’da seçimi alın; vurun, kırın, kazanın’ dedi. Ben de kendisine söz verdim.”

Yalova’da 2014 yerel seçimlerini önce AKP’nin kazandığı duyurulmuş, ancak oyların yeniden sayılmasıyla asıl kazananın 6 oy farkla CHP adayı Vefa Salman olduğu açıklanmıştı.