Sarraf'ın "45-50 milyon euro verdim" dediği Zafer Çağlayan Saray'da!

ABD’deki Rıza Sarraf davasında ismi geçen eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Saray’da düzenlenen ve AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı ASO Ödül Törenine katıldı. Çağlayan, buradaki Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’ne gelişinde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve ASO Başkanı Nurettin Özdebir tarafından karşılandı. Çağlayan, protokoldeki yerine geçerken davetlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Rıza Sarraf’tan 50... View Article

Sarraf'ın

ABD’deki Rıza Sarraf davasında ismi geçen eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Saray’da düzenlenen ve AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı ASO Ödül Törenine katıldı.

Çağlayan, buradaki Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’ne gelişinde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve ASO Başkanı Nurettin Özdebir tarafından karşılandı. Çağlayan, protokoldeki yerine geçerken davetlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Rıza Sarraf’tan 50 milyon evro rüşvet aldığı öne sürülen Zafer Çağlayan, son olarak, yaptırdığı bir caminin açılışında “Allah’ın bize verdiği imkanları Allah yolunda kullanmaya gayret ediyorum” demişti.