Saray'ın ünlüleri bu kez 'klip'te buluşuyor

Orhan Gencebay, Yavuz Bingöl, Fettah Can gibi AKP'nin ünlüleri, Afrin operasyonu için çekilecek bir klipte boy gösterecek.

Saray'ın ünlüleri bu kez 'klip'te buluşuyor

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Afrin için hiç olmazsa Mehter Marşı gibi bir marşı yazamaz mıyız?” demesi sonrası, ünlülerin harekete geçirildiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, TRT Haber’de katıldığı programda, bir çok tanınan ismin birlikte bir ‘Afrin Türküsü’ hazırladığını söyledi.

Erdoğan’ın, Afrin operasyonuyla ilgili eser üretilmesi çağrısında bulunmasını hatırlatan Kalın, “Bir grup sanatçımız çok güzel bir çalışma yaptılar. İçerisinde Yavuz Bingöl’ün, İsmail Altunsaray’ın, Ümit Yılmaz’ın, Fettah Can’ın, Sibel Can’ın, Orhan Gencebay’ın olduğu çok güzel bir Afrin türküsü hazırlanıyor. Bugünlerde okumalarını yapacaklar…1 hafta 10 gün içerisinde klibiyle duyurulur” dedi.

Erdoğan, dünkü açıklamasında “Geçen arkadaşlarıma söyledim, şuanda Fırat Kalkanı, Afrin, biz bununla ilgili adeta bir İstiklal Marşı gibi demeyim ama oraya belki tırmanamazlar, yetişemezler, hiç olmazsa da Mehter Marşı gibi bir marşı yazamaz mıyız? Evde torunum bile Mehter Marşı ile yürüyor. Askerimizi de Mehter Marşı ile yürütür gibi yeni marşlarla yürütelim.” ifadelerini kullanmıştı.