Saray'ın 'ünlüler'i doğum günü ziyaretinde neler konuştukları anlattı

Saray'da boy göstermek için Erdoğan'ın doğum gününü fırsat bilen 'ünlüler', ziyaretlerine ilişkin açıklama yaptı.

Saray'ın 'ünlüler'i doğum günü ziyaretinde neler konuştukları anlattı

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 26 Şubattaki ‘doğum günü’ için Saray’da sıraya giren ‘ünlüler’, ziyarete ilişkin açıklamada bulundu.

AKP’nin yayın organı Sabah’a konuşan ünlüler, bu vesileyle de Erdoğan’ı övme fırsatını kaçırmazken, Afrin operasyonuna olan desteklerini belirtti.

İşte Saray’ın kadrolu isimlerinden bazılarının açıklamaları:

Sibel Can: “Uzun bir seyahat öncesi Cumhurbaşkanımıza çok güzel bir moral vermek istedik. Gayet samimi ve çok sıcak bir ortam vardı. Sohbet o kadar güzeldi ki…Konu önce sigaradan açıldı. Sayın Erdoğan, Yavuz Bingöl ve Cengiz Kurtoğlu’na takıldı, onlara sigarayı bırakmalarını söyledi. Bunun için de Kültür Bakanı Numan Kurtulmuş’u görevlendirdi. ‘Bakın, Sibel hayatı boyunca hiç sigara içmedi’ diye de söyledi. Zeytin Dalı operasyonunu da konuştuk. Kendisine, ‘Halkımızla birlikte, tüm kalbimizle biz de operasyona destek veriyoruz’ dedik.”

Hülya Koçyiğit: “Bir haftalık yolculuğa çıkacak olan Sayın Cumhurbaşkanımıza sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptık. Kendisine yolculuğu için güzel dileklerimizi sunduk. Sayın Erdoğan da Zeytin Dalı operasyonu dolayısıyla göstermiş olduğumuz birlik ve beraberlik anlayışı için bizlere teşekkür etti. Hep beraber yakın bir tarihte Mehmetçiği ziyarete gitmeye karar verdik.”

Cemal Hünal: “Cumhurbaşkanımızı çok sağlıklı ve dinç gördük. Kendisine bir ömür boyu sağlık ve mutluluk diledik. Hepimizle yakından ilgilendi. Görüşmemiz yaklaşık 45 dakika sürdü. Rol aldığımız ‘Diriliş: Ertuğrul’ dizisini bildiğini, hatta torunlarının diziyi takip ettiğini ancak kendisinin vakit bulup izleyemediğini söyledi. Çok yoğun bir programı var.”

Serdar Gökhan: “Cumhurbaşkanımız’ın yeni yaşını kutladık, kendisini tebrik ettik. Bizi her zamanki gibi çok güzel karşıladı. Sanatçıları seviyor zaten, biz de onu seviyoruz.”

Yavuz Bingöl: “Hem Sayın Cumhurbaşkanımız’a nice nice uzun bir ömür dilemek için, hem ülkemizin içinden geçtiği şu dönemde birlik, beraberlik duygumuzu Reis’e hissettirmek, hem de ülkemizin, milletimizin, askerimizin ve zatı devletlerinin yanında olduğumuzu söylemek için yanına gittik. Çok mutlu oldu. ‘Afrika ziyareti öncesi enerjimizi depoladık, hamdolsun’ dedi.”

Burak Hakkı: “Cumhurbaşkanımız’ın doğum günü sebebiyle yanında bulunma şerefine nail olduk. Allah, Cumhurbaşkanımız’ı başımızdan eksik etmesin. Kendisini böyle güler yüzlü ve kuvvetli görmek bizi çok mutlu etti. Bugün benim için çok özel bir gün.”

Cemal Hünal: “Cumhurbaşkanımız’ı çok sağlıklı ve dinç gördük. Kendisine bir ömür boyu sağlık ve mutluluk diledik. Hepimizle yakından ilgilendi. Görüşmemiz yaklaşık 45 dakika sürdü. Rol aldığımız ‘Diriliş: Ertuğrul’ dizisini bildiğini, hatta torunlarının diziyi takip ettiğini ancak kendisinin vakit bulup izleyemediğini söyledi. Çok yoğun bir programı var. Bu program içerisinde bizi kabul ettiği için çok mutlu olduk.”

Cengiz Kurtoğlu: “Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye’nin istiklal ve istikbali için açtığınız bu yolda sonuna kadar bir ve beraberiz. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Sağlıkla nice yıllara. Kalbimiz ve dualarımız hep sizinle.”