Saray'ın 'mizahçı'sından Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'e hakaret: Buruşuk beyaz kıçlılar...

AKP'li "mizahçı" Hasan Kaçan, Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında soruşturma için paylaşım yaparken, iki sanatçı hakkında "Buruşuk beyaz kıçlılar" demekten utanmadı.

Saray'ın 'mizahçı'sından Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'e hakaret: Buruşuk beyaz kıçlılar...

AKP’nin “mizahçısı” Hasan Kaçan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Bedelini ödeyecekler” demesi sonrası sabah evlerine polis gönderilerek gözaltına alınan Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’le insanlık dışı sözler ederek dalga geçti.

Kişisel Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Hasan Kaçan, Akpınar ve Gezen için “Buruşuk beyaz kıçlılar” demekten utanmadı.

İki sanatçının ilerlemiş yaşıyla dalga geçerek “mizah anlayışı”nı konuşturan Saray ünlüsü şu ifadeleri kullandı:

“Halkın bir kesimini germe rolü verilmiş ‘sarı yelekli’ özentisi ‘buruşuk beyaz kıçlı’lar “biz mizah yaptıydık” diyor. Canım kusura bakmayın da kimseyi geremezsiniz. Olsa olsa doktor Manukyan’a gidip kendinizi gerdirebilirsiniz. Al sana mizah!”

SESSİZ SEDASIZ KALDIRDI

Usta sanatçılara ağza alınmayacak derece çirkin sözler sarfetmesi sonrası Kaçan’a sosyal medyada dünden beri yağmur gibi tepki yağdı. Kaçan buna karşın herhangi bir yeni paylaşımda bulunmaz ve hiç bir kullanıcıya yanıt da vermezken, sözkonusu aşağılık ifadeler içeren tweet’ini 1 gün sonra sessiz sedasız kaldırdı.