Sabahat Akkiraz'ın röportajını reddettiği Sabah muhabiri çirkefliğe başladı

Halk müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz dün yaptığı açıklamayla Sabah'tan gelen röportaj teklifini reddettiğini açıklamıştı.

Sabahat Akkiraz'ın röportajını reddettiği Sabah muhabiri çirkefliğe başladı

Halk müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz, yandaş gazete Sabah’tan gelen röportaj teklifini reddettiğini açıklamıştı. Akkiraz’ın açıklaması sonrası, gazetenin ünlülerle röportaj “operasyon”unu yürüten muhabiri Tuba Kalçık bugün çirkin bir dille yanıt yanıt verdi.

“Yakışmadı Akkiraz” başlıklı bir yazı kaleme alan Kalçık, “Konuşmamız içinde atfedilen ‘Halk ile aynı gemideyim. Sizinle mahkemeliğim, bana FETÖ’cü yalanını bulaştırmaya çalıştınız’ sözleri asla yer almadı.” iddiasında bulunurken, Akkiraz’ın belediye başkanı adayı olmak ya da gündeme gelmek için böyle davrandığını öne sürdü.

YAKIŞTIRAMAMIŞ: AKKİRAZ’I SABAH OKUYUCULARI DA DİNLİYOR

Röportaj teklifini reddetmesini Akkiraz’ın “sanatçı kimliğine yakıştıramadığını” belirten yandaş muhabir, “Bir ideolojiye ait hissedebilirsin kendini, bunu savunursun, eyvallah. Ama şunu da unutmaması gerekiyor; Akkiraz’ın müziğini sadece muhalif kesimler dinlemiyor. Kendisinin karşı taraf olarak gördüğü kitle de dinliyor, SABAH okuyucuları da dinliyor. Yani muhalif kesime şirin görüneceğim diye bir gazeteyi hedef haline getirmek, ‘halk müziği sanatçıyısım’ deyip halkın çoğunluğunu dışlamak, onları görmezden gelmek olmadı Akkiraz; yakışmadı sana!” dedi.