Rıdvan Dilmen dolara el attı: İstihbarat devreye girsin

Erdoğan'ın destekçisi spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, spor programı sırasında döviz krizine de el atarak, "Gerekirse istihbarat devreye girmeli ve ülke dışına çıkan para varsa geri getirilmeli." dedi.

Rıdvan Dilmen dolara el attı: İstihbarat devreye girsin

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV‘deki ‘Yüzde Yüz Futbol’ isimli programda futbolu bırakıp döviz krizi konusuna el attı, Erdoğan’ı aratmayacak sözler etti.

“Ülkemiz hepimizden önemli ya, futbolumuzdan falan” diyen Dilmen, Türkiye üzerinde büyük bir “algı operasyonu” yapıldığını öne sürerken, patronlara seslenerek “Hepimiz fedakarlık yapmak zorundayız buradan sonra. Bu ülkede kazanıyorsan bu ülkede harcayacaksın. İşadamlarına sesleniyorum. Haddim değil ama sesleniyorum. Bu ülke çok güçlü bir ülke o yüzden bizle uğraşıyorlar.” dedi.

“Trump diye biri çıkacak, deli saçması şeyler söyleyecek ve ülkeyi ele geçirmeye çalışacak. Buna karşı tepki verilir.” diyen Dilmen “Gerekirse istihbarat devreye girmeli ve ülke dışına çıkan para varsa geri getirilmeli.” ifadelerini kullandı.

Sözlerine “Bu bir savaş. Bu da bir savaş. Türkiye bir ekonomik savaş veriyor. Birden bire B ve C planlarını bankadaki hesaplara el konacak olarak algı yapılıyor. Herkese görev düşüyor. Herkes taşın altına elini koymalı” diye devam eden Erdoğan destekçisi spor yorumcusu, dövizin dün geceki tırmanışı üzerine “Yarım saat içinde bütün kulüpler 50-100 milyon daha borçlandılar.. Bulgaristan ve Romanya Ligi’ne doğru gidiyoruz…” yorumu yaptı.

Programda “Bu ülke ciddi bir darbe girişimi atlattı halkımız ve sayın başkan sayesinde.” sözleriyle doğrudan Erdoğan propagandası yapmayı da ihmal etmeyen Dilmen, “Bu da bir savaş, ekonomik bir savaş. Hepimize görev düşüyor.” diye konuştu.

.