Rıdvan Dilmen: Arda Turan tam lider olabilecek oyuncuydu

Yandaş spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, taciz ve saldırı olaylarıyla gündemden düşmeyen Arda Turan'a hem sitem etti hem övdü.

Rıdvan Dilmen: Arda Turan tam lider olabilecek oyuncuydu

Yandaş spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, geçtiğimiz haftaya gittiği bir mekanda olay çıkaran, daha sonrasında da burada yaraladığı ünlü Berkay Şahin’i hastanede ziyaret ederken silahı “ateş alan” Arda Turan’a sitem etti. Turan’ı “Bu olaylar olmasa tam lider olabilecek oyuncu” diye öven Dilmen, “Arda, yapma kardeşim ya, silahlar milahlar olur mu böyle şeyler?” diye konuştu.

Rıdvan Dilmen, şu ifadeleri kullandı:

“Arda, yapma kardeşim ya, silahlar milahlar olur mu böyle şeyler? Lucescu da almayınca ‘artık hak ettin’ diyoruz. Bu olayları yaşamamış olsa, tam lider olabilecek bir pozisyonda oyuncuydu, herkes vermek istiyor sorumluluğu ama kendi bana vermeyin diyor. Lucescu istiyordur, bir tek istemeyen Arda. Son yaptığı davranışların içeriği ne olursa olsun ‘ah olsaydı’ dedirtmiyor, kusura bakmasın. Geçen hafta tanıdığımız birinin düğününde gördüm. Arda nasıl iyi çalışıyormuş, çok formdaymış. Emre Belözoğlu da, Abdullah hoca da aynısını söylüyordu ama yapma Arda sen de artık bunları.”

Rıdvan, Arda Turan’ı daha önce de Milliyet yazarı Bilal Meşe’ye saldırması olayıyla ilgili olarak desteklemişti: