'Rakısız rakı sofrası' fotoğrafını Şahan Gökbakar sordu, Oktay Kaynarca'dan cevap geldi

Sosyal medyada gündem olan Oktay Kaynarca'lı rakısız 'rakı masası' fotoğrafına, Şahan Gökbakar'dan yorum geldi.

'Rakısız rakı sofrası' fotoğrafını Şahan Gökbakar sordu, Oktay Kaynarca'dan cevap geldi

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ isimli dizinin başrol oyuncusu Oyuncu Oktay Kaynarca’nın sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafta, kendisi ve yanındaki oyuncu arkadaşlarının içki bardaklarını gizledikleri, buz kovasını ise masada bıraktıkları görülüyordu.

Önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için Kadıköy’de bulunan bir mekanda eğlenen Oktay Kaynarca’nın Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf ise sosyal medyanın diline düştü.

Oktay Kaynarca’nın paylaşımı, AKP’li Şahan Gökbakar’ın bile diline düştü. Instagram hikayesinden Oktay Kaynarca’nın fotoğrafını paylaşan Şahan Gökbakar, fotoğrafın üzerine şu notu yazdı:

‘Ekibin hepsinin tek kol masa altında… Abiler ablalar rakı içiyorsanız afiyetle için… Kasmayın bu kadar yaa… Kim ne diyecek size, dese ne olur ayrıca? Kimler kimler neler yapıyor. Boşverin… Rakı balık yaptınız diye diziden mi atacaklar? Yok daha nerler… Keyfiniz bol olsun…”

‘KEŞKE DİĞER FOTOĞRAFLARA DA BAKSAYDI’

Oktay Kaynarca’dan ise Şahan Gökbakar’ın bu mesajına yanıt olarak şu sözler geldi:

“Sevgili Şahan Gökbakar’a bizi bu kadar dikkatli ve iyi izlediği için teşekkür ederiz…Keşke diğer fotoğraflara da baksaydı”

Oktay Kaynarca’nın ‘Keşke Şahan diğer fotoğraflara da baksaydı’ dediği fotoğraf ise şuydu: