Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'den AKP'ye seçim uyarısı

Peker, kimi cemaatlerin AKP'ye 'şefkat tokadı' atmak için oy vermeme çağrısı yaptığını belirtip, "Kim 'Uzun adam bu işi bitirdi, %65 oy kesin' derse ya hain ya da gafildir" dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'den AKP'ye seçim uyarısı

Son yaptığı açıklamada 24 Haziran seçimlerinde “AKP ve MHP’ye oy verin’ çağrısında bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, seçim öncesi AKP’ye ‘rehavete kapılmaması’ uyarısında bulundu.

Son dönemde “AKP’nin oylarının yüzde 65’i geçtiği”, ve Erdoğan’ın bu işi bitirdiği” yorumlarının yapıldığına dikkat çeken Peker, bu sözlerin aslında ‘zehirli’ olduğunu ve çok kötü sonuçlara sebep olabileceğini söyledi.

Kimi cemaatlerden “Tayyip bey çok iyi bir insan ancak çevresinde ki bazı kişiler kibirlerine esir olmuşlar.” yönünde eleştirilerin yayıldığını belirten Peker, bu cemaatlerin bütün herkes oy verirse %65 gibi bir rakamla seçim kazanılabileceği değerlendirmesini yaptığına işaret edip, “Onların dediğine göre oy vermeye gidilmese de %51- 52 ile zaten seçimi mutlaka Cumhur ittifakı kazanır, ancak zor bela kazanırlarsa kibirlerinden hiç değilse biraz arınmış olurlar diye tehlikeli bir dedikodu yayıyorlar.” dedi.

Bu sözlerin “zehirden çok daha tehlikeli” olduğu ve AKP’yi kontrolsüz bir felakete sürükleyeceği uyarısı yapan Peker, “Bizim devletimizin imamesi de makamından dolayı Sayın Recep Tayip Erdoğan’dır. Tesbih dağıldığında eğer imameyi kaybederseniz tesbihi bir daha yan yana getirmemiz mümkün olmaz. Bu sebeple Sayın Cumhurbaşkanını ölümüne korumakla mükellefiz.” dedi.

Peker AKP’ye ‘şefkat tokadı’ atmak için oy vermeye gitmeyecek olanları da ‘hain’ veya ‘gafil’ olarak niteledi.

Peker’in sosyal medya hesabındaki açıklamalarından o bölümler şöyle:

“Kıymetli dostlarım,

Son günlerde tüm iş yerlerinde, sokaklarda, kahvelerde hatta camilerin avlularında bile kısacası toplumumuza ait her yerde iki tane tehlikeli sohbetin yapılmaya başlandığı zannederim ki sizlerin de dikkatini çekmiştir.

Bunların birincisi “Tayyip Bey bu işi bitirmiş. En az %65 oy alacak. Gönlünüz rahat olsun.” sohbetini devamlı işleyerek bence bazıları insanlarımızın mücadele reflekslerini gevşetmeye çalışmaktadırlar. %65’in rehavetine kapılan insanlarımızın belki de ciddi bir bölümü bu güzel gibi görünen aslında ise zehirli olan sözlerin etkisi altında kalarak seçim için çalışmayıp çok kötü neticelere sebep olabilirler.(YÜCE ALLAH korusun)

İkinci tehlikeli olan şey ise (bence çok daha önemli) özellikle dini cemaatlerin içerisinde taban tutturulmaya çalışılıp sonrasında ise tüm sokaklara yayılan bir sohbet konusu.

Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında bazı insanlar var. Tayyip bey çok iyi bir insan ancak çevresinde ki bazı kişiler maalesef ki kibirlerine esir olmuşlar. Bütün herkes oy verirse %65 gibi bir rakamla seçim kazanılabilir. O zaman Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın yanına sokulmuş bu insanlar çok daha fazla kibre kapılabilirler diyerek oy vermeye gidilmemesi yönünde telkinlerde bulunuyorlar.

Bunun da iyilik amacıyla yapıldığından dolayı tadında bir şefkat tokatı olacağını sohbetlerinde belirtiyorlar. Onların dediğine göre oy vermeye gidilmese de %51- 52 ile zaten seçimi mutlaka Cumhur ittifakı kazanır, ancak zor bela kazanırlarsa kibirlerinden hiç değilse biraz arınmış olurlar diye tehlikeli bir dedikodu yayıyorlar.

Kıymetli dostlarım ilk duyulduğunda kulağa sanki hoş bile gelen bu iki sohbet konusu bana tüm kalbinizle inanmanızı isterim ki zehirden çok daha tehlikeli sözlerdir. Hepimiz çocukluğumuzda fareli köyün kavalcısı masalını dinlemişizdir. (Bazen kulağa güzel gelen sözler insanı rahata değil de tamamen kontrolsüz bir felakete sürükler.)

Kıymetli dostlarım dünyadaki tüm Müslüman ve Müslüman Türkleri bir tesbih olarak kabul edersek tesbihin imamesi ise Türkiye Cumhuriyeti devletidir. Bizim devletimizin imamesi de makamından dolayı Sayın Recep Tayip Erdoğan’dır. Tesbih dağıldığında eğer imameyi kaybederseniz tesbihi bir daha yan yana getirmemiz mümkün olmaz. Bu sebeple Sayın Cumhurbaşkanını ölümüne korumakla mükellefiz.

İşte bu sebeple size uzun adam bu işi bitirdi, %65 oy kesin derse ya da bunlara şefkat tokatı vurmak için seçime gidip oy kullanmayalım kim derse bilinki o haindir ya da hainden daha tehlikeli olan mücadele reflekslerimizi bilerek ya da bilmeyerek zayıflatan bir gafildir.”

http://gazetemanifesto.com/2018/04/09/sedat-peker-oyunuzu-akp-mhpye-verin/