Öğretmenden tuhaf istifa dilekçesi: Tarık Yıldızı dünyaya düşecek, İslam düzeni kurulacak

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bulunan, Ali Çetinkaya Ortaokulundaki bir matematik öğretmeni tuhaf bir istifa mektubu yazarak görevini bıraktı.

Öğretmenden tuhaf istifa dilekçesi: Tarık Yıldızı dünyaya düşecek, İslam düzeni kurulacak

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bulunan, Ali Çetinkaya Ortaokulundaki bir matematik öğretmeni tuhaf bir istifa dilekçesi yazarak görevini bıraktı.

Matematik öğretmeni Emre Nur, istifa dilekçesinde bir yıldızın dünyaya düşeceğinin kendisine “vahiy”le bildirildiğini öne sürdü. Dilekçesinde “11.11.2018 Pazar gecesi, Kuran’daki Tarık Suresi’nde geçen Tarık Yıldızı’nın 33,33 eylem ve boylamdaki yere düşeceği Allah’ım tarafından vahiy yoluyla bildirilmiştir” diyen Nur, “İnsanların bana inandığını ve inanacağını görmek adına istifa ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İstifa mektubunu bizzat kendi sosyal medya hesabından paylaşan öğretmen, paylaşımında bir de “Arkadaşlar; Kalbinizi ferah tutun ve namaza hala başlamadıysanız, artık başlayın. Bu sizin için öngörülendir. İçki günah değildir ama içtikten sonra günah işlemek çok kolaydır. Elbette içmezseniz daha iyi olur. İçkiliyken namaz kılmayın. Şimdi bütün olanları ve konuşanları iyi izleyin. Her şey Allah’ın izniyledir. Benim emin olduğum şeyden, siz de emin olun. Bırakın konuşanları, benim gönderilerimi okuyun. Dedim ya arslan uyandı. Sağa sola kaçışan yaban eşekleri gibiler. Zaten 12 Kasımda gidecek bir işiniz olmayacak. Bana uyun. Paranızı süse değil, erzağa ayırın” diye yazdı.

İşte Nur’un istifa dilekçesi: