Obradovic: Ekonomide hiç adalet yok, günün sonunda hep alt sınıf insanlar fatura ödüyor

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, "Ekonomik açıdan hiç adalet yok. Bu yüzden varlıklı sınıfla fakir sınıf arasında çok büyük fark var. Her insan normal ve iyi bir hayatı hak ediyor." dedi.

Obradovic: Ekonomide hiç adalet yok, günün sonunda hep alt sınıf insanlar fatura ödüyor

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, “Elinizde bir fırsat olsa neyi değiştirmek isterdiniz?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

AA muhabirine konuşan Obradovic, soru karşısında “Ekonomik açıdan hiç adalet yok. Bu yüzden varlıklı sınıfla fakir sınıf arasında çok büyük fark var. Her insan normal ve iyi bir hayatı hak ediyor. Kiminle konuşsanız bunda hemfikirdir ama insanlara yardım etme konusunda kimse reaksiyon göstermiyor.” ifadelerini kullandı.

“Dünyanın neresinde olursa olsun hayatta bir daha görmek istemeyeceğim tek şey savaş olurdu.” diyen Obradovic, “Dünyada bir kara bir de güzel taraf vardır. Problemler nerede başlıyor, kimden kaynaklanıyor. Bunu anlamak çok kolay. Kim provoke ediyor. Günün sonunda hep alt sınıf, daha fakir olan insanlar fatura ödüyor” diye konuştu.