Nusret'te şov faciayla sonuçlanıyordu: Çalışanlar ve turistler yandı

Nusret'in Etiler, Nispetiye Caddesi üzerinde bulunan şubesinde faciadan dönüldü. Barmenin alev şovu sonucunda 3 turist ve 2 çalışan yaralandı.

Nusret'te şov faciayla sonuçlanıyordu: Çalışanlar ve turistler yandı

Türkiye’de görgüsüzlüğün sembollerinden biri haline gelen Nusret Gökçe isimli para babasının Etiler’deki lokantasında yapılan ‘alevli şov’ faciaya dönüşüyordu.

Restoranda yapılan şovda eşiyle birlikte restoranda bulunan bir kadın turistin herkesin gözü önünde elbisesi tutuştu. Vücudunda ağır yanıklar oluşan kadın, hastaneye kaldırıldı. Olayda 3 turist ve 2 restorant çalışanı çeşitli yerlerinden yaralandı.

DHA‘da yer alan haber göre, görgü tanıkları olayı şöyle anlattı: Dün akşam yaşanan olay restoranın bar kısmında yaşandı. Masanın üzerinde başlayan alev şovda alevler bir anda etrafa sıçradı. Bu sırada bir çalışan, elindeki bidondan alevlerin üzerine bir sıvı döktü. Alevler daha da büyüdü. Bir anda kadın turist Krisryna Tresnakova’nın kıyafetini tutuşturdu. Alevler içinde kalan genç kadının yardımına eşi ve çevredekiler koştu. Ağır yaralanan kadın, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Olayda Tresnakova’nın Hong Kong merkezli bir şirkette CEO olan eşi Viktor Hajıcek ve eşiyle birlikte balayı için İstanbul’da olan İngiliz bankacı Alexandros Severıs ve Umman vatandaşı Mohammed Khamıs Salim de çeşitli yerlerinden yandı. Yaralılar Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavilerinin ardından taburcu edilen 3 turist polise verdikleri ifadelerinde restoran sahibi ve çalışanlarından şikayetçi oldu.

Alev şovu yapmak isterken faciaya neden olan bar sorumlusu Serdal C. ve bar çalışanı Mehmet Yasin Ü.’nün de vücutlarında yanıklar oluştu. Şüpheli olarak ifadeleri alınan 2 çalışanın hastanede tedaviye alındığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.